247leren is…

Een ervaren, innovatieve organisatie gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van leerconcepten.
Wij zien en ervaren de snelle opkomst van multimedia, internet en mobiele apparaten als kans om de persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van mensen te verbeteren. Wij zien mogelijkheden om mensen met technologie te inspireren en te ontwikkelen.

Wij bedenken, creëren en ontwikkelen…

Duurzame multimediale oplossingen voor actuele vraagstukken binnen onderwijs, taal, werk, burgerschap en zorg. Hierbij gebruiken wij blended learning via multimediale toepassingen. Dat houdt in dat onderdelen als e-learning, game-gebaseerd leren en film gecombineerd worden met persoonlijke interventies. Onze programma’s worden vooral ingezet door taalscholen, onderwijsinstellingen en welzijnsorganisaties.

Wij geloven in Leer. Plezier. Succes!

In alles wat wij doen of bedenken. Voor onszelf, maar ook voor onze deelnemers, is dit onze leidraad.

Wij zijn onderdeel van ITpreneurs…

Gestart in 2001, op initiatief van Dimitri van den Broek en Sukhbir Jasuja. Beiden zegden hun banen op om te starten met een nieuw, innovatief bedrijf. “We waren het erover eens dat ondernemingen en publieke organisaties behoefte hadden aan innovatieve leer- en trainingsprogramma’s. Ook nu, met intussen ruim honderdvijftig medewerkers over de hele wereld geloven we daar nog steeds in.”