247leren, de nieuwe naam van ITpreneurs CSI

 

247leren_logo

In de afgelopen 14 jaar zijn wij onder de naam  ITpreneurs CSI uitgegroeid tot één van de belangrijkste makers en aanbieders van taalprogramma’s in een maatschappelijke context. Mensen die de Nederlandse taal goed beheersen komen in de samenleving beter tot hun recht, zowel privé als in hun werk. Wij maken daar programma’s voor. Inburgering en taal op de werkvloer vormen de hoofdmoot van ons aanbod.

Vanaf 1 september 2015 gaan we verder als 247leren.

Daar hebben we twee redenen voor.

De eerste is praktisch. Onze moedermaatschappij heet ITpreneurs. In de afgelopen jaren is ITpreneurs wereldwijd enorm gegroeid, met diverse activiteiten. Met onze nieuwe naam 247leren creëren we een duidelijker onderscheid met de overige activiteiten van ITpreneurs.

De tweede, belangrijkste reden is om nog beter aan te geven wie we zijn,  wat we doen, en waar we voor staan.

Met name op technologisch gebied hebben we een voortrekkersrol gespeeld. Het gebruik van de computer als leermiddel is vanaf het begin een belangrijke component geweest in de ontwikkeling van onze Blended Learning aanpak. Een aanpak die zich onderscheidt door een gerichte en tegelijkertijd flexibele combinatie van praktijklessen en e-learning.

IT en technologie zijn echter een middel en geen doel. Leren staat bij ons centraal. Flexibiliteit, beschikbaarheid en toegankelijkheid van het studiemateriaal zijn hierbij belangrijke randvoorwaarden. Met behulp van computer of tablet kunnen deelnemers op elke locatie op elk gewenst moment met onze programma’s aan de slag, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Om dat te doen waar het om gaat: Leren.

Als 247leren houden we uiteraard gewoon vast aan onze succesvolle programma’s; voor nieuwkomers en inburgeraars NL247 – nu aangevuld met de module Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt -, Klaar voor de Start en Ronduit Nederlands, en voor taal op de werkvloer vertrouwde programma’s als Werkend Nederlands, Van A tot Zorg en Van Gesprek naar Verslag.

Neem voor meer informatie of een proeflogin van onze programma’s vrijblijvend contact met ons op.

247leren
onderdeel van ITpreneurs

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Burgerschap, Onderwijs, Taal, Technologie, Werk, Zorg met de tags , , , , . Bookmark de permalink.