PartyLite medewerkers van start met Aan het Werk

Medewerkers van het logistieke centrum van PartyLite, een toonaangevende leverancier van exclusieve woondecoraties op het gebied van kaarsen en accessoires, worden vanaf deze week door Taalvakwerk getraind met de methode Aan het Werk.

Taalvakwerk, mede-ontwikkelaar van de methode, heeft eerder taaltrainingen verzorgd voor PartyLite. “Vanuit het bedrijf kwam het verzoek om weer scholing in te zetten voor een aantal werknemers. We hebben diverse mogelijkheden met het bedrijf besproken en zij hebben gekozen voor een AKA/MBO1-traject waarin taalniveauverhoging gekopppeld is aan de MBO1-eisen”, aldus Li-ja Termijn, projectleider bij Taalvakwerk.

Deze week zijn 22 deelnemers in 2 groepen gestart met de opleiding.
Om de deelnemers naast de lesgebonden uren zo veel mogelijk ‘studiekilometers’ te laten maken, is de blended learningmethode Aan het Werk ingezet.

De thema’s van het programma sluiten aan op de thema’s van de MBO-opleiding. De werkvloer is in Aan het Werk altijd het uitgangspunt, en dat is gezien de doelgroep heel belangrijk. Werkvloercompetenties en taalvaardigheden worden uitgewerkt in vele oefeningen en opdrachten.

De trainers bereiden in de lessen onderwerpen en opdrachten voor taal- en rekenvaardigheden en werkvloercompetenties voor. Zij passen werkvloergerichte opdrachten aan aan de eisen die PartyLite stelt op de werkvloer.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.