De Virtuele Klas: Een slimme oplossing voor teruglopende budgetten

Het huidige economische getij vraagt om nieuwe, slimme en vooral efficiënte oplossingen. Een revolutionaire ontwikkeling van toepassing van technologie in het onderwijs is de virtuele klas. Met name in het volwassenenonderwijs zijn er tal van voorbeelden te noemen van mensen die graag een training of cursus willen volgen, maar voor wie het praktisch onmogelijk is om daar klassikaal aan deel te nemen. Denk aan mensen die fulltime werken, jonge kinderen hebben of die zich lastig kunnen verplaatsen. De virtuele klas kan hier uitkomst bieden.

Naast praktische voordelen zijn er ook financiële argumenten om te kiezen voor de virtuele klas. Denk alleen al aan bijvoorbeeld de besparing op reiskosten en tijd voor zowel docent als cursist.

Laat ITpreneurs u adviseren

ITpreneurs heeft een jarenlange ervaring op het gebied van trainingen door middel van een online klaslokaal, voor uiteenlopende doelgroepen. Ook voor groepen waar u in eerste instantie wellicht niet aan zult denken.

Ziet u mogelijkheden voor de inzet van de virtuele klas binnen uw organisatie? We kunnen u adviseren en ondersteunen bij de implementatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Onderwijs met de tags , . Bookmark de permalink.